Gojkovićeva oduzela dva minuta DS: Vi ste samo Milojičić

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković je oduzela dva minuta vremena poslaničkoj grupi Demokratske stranke.

Izvor: B92

Subota, 24.06.2017.

11:55

Gojkovićeva oduzela dva minuta DS: Vi ste samo Milojičić
Tanjug

Ona je to učinila jer je, prema njenom sudu, poslanik DS Radoslav Milojičić govorio van teme dnevnog reda.

On se javio za reč reklamirajući povredu poslovnika posle obraćanja šefa poslanika naprednjaka Aleksandra Martinovića, koji je govorio o inauguraciji predsednika.

Milojičić je potom kažnjen jer je, kako piše agencija Tanjug "govorio van teme dnevnog reda", ukazujući na povredu dostojanstva Narodne skupštine zbog izlaganja Martinovića, istakavši da je inauguracija predsednika Srbije "sraman čin zbog koga nam se smeje ceo svet".

"Vi dajete ocenu kao da ste čitav svet, a vi ste samo Radoslav Milojičić", rekla je Gojkovićeva, uz još nekoliko rečenica komentara na račun poslanika DS, posle čega je i oduzela dva minuta vremena poslaničkoj grupi DS.

O tome šta je rekao Martinović, a šta Milojičić – pročitajte OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: