Zukorlić: Vučić nije tražio da gazim svoje principe

Poslanik BDZ Sandžaka Muamer Zukorlić neće podržati predlog predsednika Srbije Aleksandra Vučića da Ana Brnabić bude izabrana za premijera.

Izvor: Tanjug

Petak, 23.06.2017.

17:33

Zukorlić: Vučić nije tražio da gazim svoje principe
Tanjug

On je istakao da veruje da to neće ugroziti uspostavljenu saradnju njegove stranke i vladajućeg SNS.

"Predsednik Vučić nije od mene tražio da gazim svoje duhovne i etičke principe. Principi ne bi imali vrednost kada bi se mogli relativizovati dnevnopolitickim stavovima i interesima. Čuli ste Vučića kada kaže da posebno poštuje ljude koji se bore za svoje principe i kada se sa njim ne slažu", rekao je Zukorlić za Tanjug.

BDZ i SNS su, ističe, uspostavili saradnju na dogovoru o strateskim interesima oba naroda i drzave, što, kaže Zukorlić, ne moze biti ugroženo različitim stavovima po pitanju izbora premijera.

BDZ Sandžaka u Skupštini Srbije ima dva poslanika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: