Požarevac poklanja maturantima žurku sa go-go igračicama

Požarevac -- Lokalna samouprava Požarevca organizovaće za maturante iz tog grada žurku pod nazivom "Big summer break" u petak, 23. juna.

Izvor: Beta
Podeli
Foto: Gettyimages
Foto: Gettyimages

Tada će na Trgu oslobođenja nastupiti više disk džokeja, vokal Marija Stević, plesne grupe iz Niša i Beograda ali i go-go igračice.

Prema navodima požarevačkih medija, predstavnici grada, Centra za kulturu, kao i organizator manifestacije Nenad Živić, ne smatraju da je pojavljivanje go-go igračica na maturantskoj žurci neprimereno.

Jedan od organizatora Nenad Živić kazao je lokalnim medijima da će tokom šestočasovnog programa nastupiti Marija Stević iz Požarevca, Risk Jockey, Architect, Neba, Dee Marcus i Vlada, plesne grupe iz Niša i Beograda, "Urban Sport Dancers" i "Fire Girls", ali i go-go igračice.

"Svaka ozbiljna žurka ima taj performans. Između ostalog i go-go denseri imaju raznorazne performanse", kazao je Živić.

Član gradskog veća Dejan Krstić ocenio je da se ne radi o vulgarnom programu.

"Di-džej žurke i ova vrsta muzike su predviđene sa takvim performansom. Ovde je uključeno više stvari a go-go plesačice nastupiće oko ponoći", kazao je Krstić.

On je naveo da je sa Živićem došao na ideju o organizaciji takvog događaja.

"Di-džej Neba (Nenad Živić) i ja smo pričali o tome još pre dve-tri godine da bi grad Požarevac trebalo da ima neku manifestaciju sa takvom vrstom muzike koja je danas popularna među mladim svetom. Sada, kada sam preuzeo resor kulture, tu ćemo ideju realizovati, a voleo bih i želeo da ova žurka postane tradicionalna", kazao je Krstić.

Direktor Centra za kulturu Dragi Ivić naveo je da u godišnjem planu programa takva žurka nije bila predviđena a da će biti plaćena kroz stavku "izvođenje koncerata, mjuzikala i predstava".

Maturantska žurka "Big summer break" počeće u 20 časova na Trgu oslobođenja.

Društvo

strana 1 od 6476 idi na stranu