Tuča u prolazu na Terazijama pred mitinge za Vučića

Beograd -- U tunelu na Terazijama došlo je do sukoba dve grupe ljudi koje su krenule ka Skupštini, u kojoj svečanu zakletvu kao predsednik Srbije polaže Aleksandar Vučić.

Izvor: N1
Podeli
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Kako javlja regionalna televizija N1, najpre su protivnici Aleksandra Vučića zaustavljeni kod Bezistana. Njima je policija zabranila dalje pešačenje ka Skupštini, jer nisu imali prijavljen skup, a tražili su im i da se legitimišu.

Nakon toga, ta grupa krenula je nazad, ka hotelu Moskva, ali su odlučili da pokušaju još jednom da dođu do Skupštine Srbije i ušli su u podzemni prolaz na Terazijama.

U tom trenutku u prolazu je bila grupa građana koja je krenula na miting podrške Aleksandru Vučiću i tada je došlo do verbalnog, a zatim i do fizičkog obračuna. Sukobila su se dvojica mladića, a jedan je navodno gurnut niz stepenice.

Dalji sukob je sprečen kada se između sukobljenih strana napravio kordon od desetine muškaraca. Kako javlja N1, nije poznato ko su ti ljudi.

Podsetimo, u Skupštini Srbije u toku je svečana sednica na kojoj novoizabrani predsednik Srbije Aleksandar Vučić i zvanično preuzima dužnost predsednika.

Društvo

strana 1 od 6483 idi na stranu