Stefanović "prebrojao": Debakl kontramitinga, manje od 800

Vicepremijer Nebojša Stefanović kaže da svi oni koji su organizacijom kontramitinga hteli da izazovu sukobe imaju problem.

Izvor: Tanjug

Sreda, 31.05.2017.

19:32

Stefanović
Tanjug / Sava Radovanoviæ

On je rekao da je problem to da narod u njih i politiku podela nema poverenja, već da poverenje ima za politiku saradnje i ekonomskog napretka predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

"Debakl koji su danas doživeli svi organizatori kontramitinga u Beogradu jasno pokazuje da politika mržnje, sukoba i napada na ljude koji misle drugačije nema podršku građana naše zemlje" rekao je Stefanović.

"Činjenica da se na Trgu Republike na kontramitignu okupilo manje od 800 ljudi pokazuje da Saša Janković, Vuk Jeremić, Saša Radulović, Boris Tadić, Boško Obradović, Velimir Ilić, predstavnici Demokratske stranke i svi ostali koji su danas na ulicama Beograda hteli da kontramitingom izazovu sukobe, imaju jedan veliki problem" rekao je Stefanović Tanjugu i dodao:

"Narod nema poverenja u njih i politiku podela, bez nuđenja bilo kakvog programa ili rešenja, već ima poverenja u predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i politiku saradnje, napretka i ekonomskog jačanja koju on predstavlja".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: