"Neće biti promene kursa"

Ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić izjavio da nova Vlada treba "žestokim tempom da nastavi rad na prioritetima" i da neće biti "promene kursa".

Izvor: Beta

Sreda, 31.05.2017.

14:26

Foto: Tanjug, arhiva

"Verujem da smo u proteklom periodu napravili određene iskorake i mogu da zaključim da je prethodna Vlada napravila značajan pomak nabolje, ali ozbiljan posao je i dalje pred nama", rekao je Antić novinarima tokom koktela u holu Doma Narodne skupštine, priređenom pošto je Aleksandar Vučić preuzeo dužnost predsednika Srbije.

Antić je istakao da je "trenutno najznačajnije da ne dođe do diskontinuiteta energije u Vladi" koja je, kako je naveo, "napravila značajne pomake na bolje".

Po njegovim rečima, polaganje zakletve novog predsednika Srbije Vučića "odisalo je svečanošću i ozbiljnošću".

"Svi shvatamo da je pred predsednikom Republike naporan posao i posvećenost koju smo započeli da bismo od Srbije načinili mesto gde će ljudi živeti pristojno", rekao je Antić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: