UNS: Politika objavila sraman tekst o Ćuruviji

UNS protestovalo je zbog kako se navodi, "sramnog teksta" Đorđa Martića objavljenog u dnevnom listu Politika o ubijenom novinaru Slavku Ćuruviju.

Izvor: B92

Subota, 20.05.2017.

10:40

UNS: Politika objavila sraman tekst o Ćuruviji

UNS je u saopštenju naveo da je Politika dozvolila "osramoćenom uredniku Politike Ekspres da se izruguje našem ubijenom kolegi i pravi cinične insinuacije na račun umešanosti Zorana Đinđića u ubistvo Slavka Ćuruvije".

"Politika je omogućila bivšem glavnom uredniku Politike Ekspres Đorđu Martiću, koji je 1999. u Ekspresu, samo nekoliko dana uoči ubistva Slavka Ćuruvije, objavio tekst 'Ćuruvija dočekao bombe', da ponovo blati likvidiranog izdavača 'Evropljanina'. Posećamo da je u Specijalnom sudu u Beogradu u toku proces pripadnicima Miloševićevih službi bezbednosti koji su optuženi da su ubili čuvenog novinara i neustrašivog kritičara Miloševićevog režima", naveo je UNS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: