"Pad najljigavijeg političara": Nema izgovora za ovo

Bivši američki kongresmen Entoni Vejner priznao je pred sudom da je s maloletnom devojčicom razmenjivao eksplicitan seksualni sadržaj, prenosi “Jutarnji”.

Izvor: B92

Petak, 19.05.2017.

19:02

Foto: GettyImages

Nakon toga se u sudnici izvinio 15-godišnjoj devojčici i zaplakao: “Bolestan sam, ali za to što sam napravio nema izgovora”, rekao je Vejner.

Vejner je na sudu priznao krivično delo i nagodio se - pristao je da se neće žaliti na zatvorsku kaznu između 21 i 27 meseci i moraće da se prijavi kao seksualni prestupnik.

Zagrebački portal navodi da je reč o “kontroverznom političaru kojeg već godinama prate seksualni skandali”:

Vejner se pojavio pred sudom u Njujorku kako bi se suočio s optužbama za razmenjivanje eksplicitnog sadržaja preko interneta sa 15-godišnjom devojčicom iz Severne Karoline.

FBI je počeo da istražuje Vejnera u septembru nakon što je devojčica za jedan tabloid ispričala da su nekoliko meseci razmenjivali lascivne poruke, kao i da joj je tražio da se skine pred kamerom.

Istraga je dovela i do spornih mejlova demokratske predsedničke kandidatkinje Hilari Klinton, kojoj je pisala njena najvažnija i najpouzdanija asistentkinja Huma Abedin, Vejnerova žena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: