Ukinuta presuda Nikoli Mijailoviću: "Kako pravda kaže..."

Apelacioni sud ukinuo je presudu Drugog osnovnog suda, koji je bivšeg fudbalera Nikolu Mijailovića kaznio uslovno sa osam meseci zatvora i 150.000 dinara.

Izvor: Večernje novosti
Podeli
StarSport
StarSport

To pišu “Večernje novosti“, prethodna presuda je doneta zbog nelegalne gradnje akva-parka na Adi Ciganliji.

Predmet se vraća na početak, a Mijailović kaže da ne odustaje od pravde ni po koju cenu.

“Presuda je poništena i zasad sve ide kako treba. Nadam se da će se završiti kako pravda kaže! Ja sam za akva-park predao sve papire i sada čekam. Da li oni žele ili ne. Da li sam bio u prekršaju ili ne...“, rekao je Mijailović.

Podsetimo, JP “Ada Ciganlija” je u martu prošle godine raspisalo javni konkurs za iznajmljivanje lokacija na desnoj obali jezera, gde je trebalo da budu postavljeni rekreativni objekti.

Mijailović je dao najbolju ponudu za tobogan i prateći program, i ubrzo je počela gradnja. Očekivalo se da kompleks bude otvoren do kraja leta. Međutim, u junu su poslovi zaustavljeni, kada je inspekcija stavila katanac na gradilište i zatvorila ga, pošto je utvrđeno da dozvola ne postoji.

Drugi osnovni sud u oktobru je izrekao bivšem fudbaleru uslovnu osudu od osam meseci zatvora i novčanu kaznu. Nakon što je proglašen krivim, uložio je žalbu.

Hronika

strana 1 od 3948 idi na stranu