Ubistvo u BG, pronađen leš žene u napuštenom vagonu / FOTO

Beživotno telo žene pronađeno je u napuštenom vagonu na železničkoj stanici u Beogradu, saznaje B92.

Izvor: B92, N1

Nedelja, 30.04.2017.

13:12

Ubistvo u BG, pronađen leš žene u napuštenom vagonu / FOTO
foto: Uroš Piper / B92

Ekipa TV B92 je na mestu tragedije zabeležila brojne ekipe policije, koje utvrđuju okolnosti događaja, pretpostavlja se da se radi o ubistvu.

Prema nezvaničnim informacijama, radi se o ženi staroj između 35 i 40 godina.
foto: Uroš Piper / B92
"Nju je nepoznati napadač pretukao čvrstim predmetom i zadao joj smrtonosne udarce u predelu glave. Telo ubijene jutros je pronašao mladić koji je ušao u vagon. Policija i forenzičari odmah su obezbedili mesto ubistva, kako bi prikupili tragove koji bi mogli da pomognu u istrazi", navodi se u izveštaju televizije N1.
foto: Uroš Piper / B92
Takođe, pretpostavlja se da se ubistvo dogodilo tokom noći u blizini kućice za skretničare, međutim, od zaposlenih na železnici niko ništa nije čuo. Prema rečima očevidaca, ženu koja je ubijena, viđali su da dolazi u napušteni vagon u poslednjih 15 dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: