Teška noć u BG: Šest udesa, muškarac teško povređen

Tokom noći u Beogradu se dogodilo šest saobraćajnih nesreća, a jedna osoba je pretrpela tešku traumu, rekla je za Tanjug portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 30.04.2017.

08:25

Teška noć u BG: Šest udesa, muškarac teško povređen
Tanjug

U saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila Kumodraškoj ulici u 20:48, pešak (60) je zadobio teške povrede, nakon čega je prevezen u Urgentni centar gde je reanimiran.

Tokom noći se dogodilo još pet saobraćajnih nesreća, u kojima nije bilo teških povreda.

U 19:15 u Bovanskoj ulici na Busijama lakše je povređena ženska osoba starosti oko 27 godina koja je prevezena u KBC Zemun.

Na uglu Savske i Nemanjine u 22:53, muška osoba starosti oko 24 godine u svojstvu pešaka je u saobraćajnoj nesreći zadobila lakše povrede nakon čega je prevezena u Urgentni centar.

U 00:49 na Ibarskoj magistrali je u nesreći povređen muškarac (40) koji je na licu mesta zbrinut, a zatim transportovan do bolnice.

Na uglu Kralja Aleksandra Karađorđevića i Milutina Ivkovića lakše je povređen muškarac (40) koji je prevezen u Urgentni centar.

U 05:39 dogodila se nesreća na zrenjaninskom putu, muškarac oko 29 godina je pregledan na licu mesta i zbrinut, a odbio je dalji transport do bolnice, navela je Macura.

Hitna pomoć protekle noći intervenisala je 120 puta, od kojih 25 na javnom mestu, a od hroničnih bolesnika najviše su se javljali astmatičari, srčani bolesnici sa bolom u grudima i osobe sa hipertenzijom.

U Beogradu se juče tokom dana dogodilo četiri saobraćajne nesreće, u kojima nije bilo teških povreda, a Hitna pomoć je intervenisala 127 puta, od kojih 32 na javnom mestu, dodala je Macura.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: