Nišlijama besplatan prevoz do Kameničkog visa

Besplatan autobuski prevoz za 1. maj biće obezbeđen za sve građane koji žele da odu do izletišta Kamenički vis, najavili su iz niške Gradske opštine Pantelej.

Izvor: B92

Nedelja, 30.04.2017.

15:18

Nišlijama besplatan prevoz do Kameničkog visa
Tanjug

Autobusi gradskih javnih prevoznika saobraćaće do omiljenog izletišta Nišlija na svaka dva sata od Učiteljskog doma, sa usputnim stanicama u Jagodin mali i ulici Kosovke devojke, preko Vinika i sela Kamenica.

Prema Kameničkom visu autobusi će ići svakog neparnog sata, počev od 07.00 do 19.00, a povratak sa Kameničkog visa je na svaki parni sat, počev od 08.00 do 20.00 časova.

Iz Gradske opštine Pantelej stigla je i potvrda da su Kamenički vis, kao i njemu susedno izletište Dabilo i izletište pored spomenika na Čegru, spremni za prvomajski uranak.

Izletišta su očišćena i na njima su postavljene kante za đubre i kontejneri za kabasti otpad.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: