MUP: Nema opasnosti od poplava do kraja nedelje

Nema opasnosti od poplava do kraja nedelje, izjavio je pomoćnik načelnika Sektora za vanredne situacije MUP-a Goran Nikolić.

Izvor: B92

Petak, 21.04.2017.

09:33

MUP: Nema opasnosti od poplava do kraja nedelje
Foto: Thinkstock

"Na vodotokovima je situacija normalna i skoro da nema nikakvih problema, osim malog povećanja nivoa reka", kazao je Nikolić Tanjugu.

On je rekao da se ponedeljak na utorak očekuje naglo otopljavanje snega i da će Sektor za vanredne situacije biti u pripravnosti u slučaju da dođe do plavljenja bujičnih vodotokova.

Prema njegovim rečima, na Kopaoniku ima oko 40 centimetara snega, Divčibarama u Zlatiboru 25, Crnom vrhu 15, Staroj planini između 10 i 20m Pešteru 30, Goliji 20 centimetara...", naveo je Nikolić.

On je dodao da je Hidrometeorološki zavod Srbije najavio da se u utorak očekuje malo veće otopljavanje snega.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: