Jedan napadač u bekstvu, stiglo upozorenje iz Brisela?

Francuska policija traga za Jusufom el Osrijem, za koga se sumnja da je učestvovao u pucnjavi koja se dogodila u Parizu.

Izvor: B92

Četvrtak, 20.04.2017.

22:32

Jedan napadač u bekstvu, stiglo upozorenje iz Brisela?
screenshot

U incidentu, koji su nezvanični izvori okarakterisali terorističkim napadom, ubijen je jedan policajac, kao i jedan napadač.

U pucnjavi su učestvovali još jedan policajac, koji je ranjen, sumnja se da postoji još jedna osumnjičena osoba. Potom je navedeno da se verovatno radi o El Osriju.

Francuski mediji su preneli da je ta osoba "poznata bezbednosnim službama", kao i da je postojao dokument, napisan na današnji dan i da je navedeno da je ta osoba "veoma opasna i da je na putu za Francusku".

Mediji su preneli da su belgijske službe upozorile francuske kolege da je El Osri, rođen 1981. godine, na putu ka Parizu i da je krenuo sa stanice Tali.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: