Parović: Da Bog da snage Vučiću da vodi Srbiju

Predsednički kandidat Miroslav Parović čestitao je građanima Srbije na demokratskim izborima.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 02.04.2017.

23:58

Parović: Da Bog da snage Vučiću da vodi Srbiju

Osim toga, Parović je građanima čestitao i na činjenici da se ,"iako su to mnogi priželjkivali, nije desio nikakav loš scenario na ulicama gradova i sela" u zemlji.

"To je velika pobeda za sve nas koji smo vodili i koji se zalažemo za jednu normalnu i pristojnu politiku. Takođe želim da čestitam, sada je više nego jasno, novoizabranom predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću. Ja se nadam i negde se molim Bogu da će podariti snage Aleksandru Vučiću da vodi Srbiju jednom sigurnom i stabilnom rutom u ovom nestabilnom političkom vremenu, u ovom buri. Mi ćemo kao i do sada biti opozicija lošim političkim odlukama, a svakako da ćemo biti i sposobno i spremni da pohvalimo ono što je za pohvalu", rekao je Parović u obraćanju novinarima u izbornom štabu tog pokreta.

Kako je naveo, sama činjenica da je on jedan od retkih protivkandidata "koji večeras može da čestita ubedljivom pobedniku ovih izbora, dovoljno govori o kampanji koja je vođena".

"Kampanja je ličila na referendumsku atmosferu 'za' i 'protiv', koja, na sreću, nije uspela", kazao je Parović.

Prema njegovim rečima, to što je osvojio najmanje glasova na izborima moglo se i očekivati, jer, kako kaže, nije učestvovao u prljavoj kampanji i referendumskoj atmosferi, a njegova stranka je ubedljivo najmanje para potrošila za kampanju.

Parović je dodao da posle ove kampanje stavlja tri tačke, odnosno da će već koliko sutra i narednih dana on i njegova stranka nastaviti u istom ritmu, zato što su vrednosti za koje se zalaže one koje su narodu potrebne.

Cilj mu u kampanji, kako navodi, nije bio da ostvari neki epohalni rezultat, već da kandiduje političke teme koje će biti jako važne u narednom periodu.

"Srećan sam i ponosan što je ovo veče i ovaj dan pokazao da je Srbija ipak jedna demokratska Srbija i da je u Srbiji, za razliku od mnogih država u regionu pobedila politika stabilnosti za koju se zalaže svega nas nekolicina političkih lidera".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: