Popović: Nakon 25 godina ovo je novi početak za DSS

Predsednički kandidat DSS Aleksandar Popović rekao je da njegov izborni štab nije zadovoljan trenutnim izbornim rezultatima.

Izvor: Beta

Nedelja, 02.04.2017.

22:52

Popović: Nakon 25 godina ovo je novi početak za DSS
Foto: Tanjug

Ipak, kako navodi, ponosni su što su kampanju vodili "pod svojim imenom, govorili o jasnoj i određenoj politici i dokazali da je ideja stranke i dalje živa".

"Nakon 25 godina ovo je nov početak za DSS. Jedan ciklus je okončan, a drugi će dati bolje, jače i veće rezultate", rekao je Popović.

Govoreći o izbornoj kampanji Srpske napredne stranke (SNS) čiji je predsednički kandidat dobio najviše glasova, Popović je rekao da u njoj nije bilo duela i da je bila "medijski savršeno neravnopravna" i prepuna uvreda na račun svih opozicionih kandidata.

Potpredsednik DSS-a Miloš Jovanović je rekao da je ta stranka bila na kolenima i da su ta "turbulenta vremena" sada iz njih.

Aleksandar Popović je na osnovu do sada obradjenih podataka dobio oko 0,9 odsto glasova birača.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: