Ko je sve slavio Vučićevu pobedu VIDEO

U prostorijama Srpske napredne stranke je oko 22 i 30 počelo zbog pobede njihovog predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića u prvom krugu izbora.

Izvor: B92

Nedelja, 02.04.2017.

22:31

Ko je sve slavio Vučićevu pobedu VIDEO

U štabu vladajuće stranke su šampanjac otvorili članovi Vučićeve porodice i najviši funkcioneri stranke – Zorana Mihajlović, Marija Obradović, Nebojša Stefanović, kao i Zoran Babić. Slavlju su prisustovavle i predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković, kao i ministarke Jadranka Joksimović, Ana Brnabić i Nela Kuburović i ministar Zlatibor Lončar.

Prisutan je bio i koalicioni partner, ministar i šef Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić, zatim predsednik Republike Srpske Mile Dodik, ali i biznismen Bogoljub Karić, bivši direktor policije Milorad Veljović, kao i bivši selektor teniske reprezentacije Srbije Bogdan Obradović.

Među prisutnima je pored bine bio i gradonačelnik Beograda Siniša Mali, gradski menadžer Goran Vesić, pokrajinski premijer Igor Mirović, šef Kancelarije za KiM Marko Đurić....

U SNS-a nema Rasima Ljajića, potpredsednika Vlade Srbije i koalicionog partnera naprednjaka, koji je u Novom Pazaru.

Vidno raspoloženi, uz aplauz i šampanjac dočekali su novog predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koga su aplauzima pozdravljali tokom govora.

Tomislav Nikolić nije bio prisutan na slavlju u sedištu stranke koju je osnovao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: