B92 u štabovima: Da li će Nikolić u SNS? Beli i vatromet

U SNS je velika gužva, čeka se da li će se pojaviti i Tomislav Nikolić. Za to vreme Ljubiša Preletačević Beli proglasio je pobedu.

Izvor: B92

Nedelja, 02.04.2017.

20:29

B92 u štabovima: Da li će Nikolić u SNS? Beli i vatromet
Foto: Tanjug

U štabu naprednjaka velika je gužba, čeka se obraćanje Nebojše Stefanovića koji je najavio da će pričati o izlaznosti.

Osim toga, pominje se i mogućnost da li će u štab doći bivši predsednik stranke i uskoro bivši predsednik Srbije Tomislav Nikolić. Novinar B92 sa lica mesta nije uspeo da dobije bilo kakvu informaciju o tome.

Predsednički kandidat Saša Janković obratiće se oko 22 časa.

U njegovom štabu takođe se nalazi veliki broj ljudi, tu su potpisnici Apela100.

Kandidat Vuk Jeremić još nije stigao u izborni štab, navodi se da bi to moglo da se desi oko 21 čas. Iz njegovog tima navode da bi izlaznost do kraja mogla da bude oko 57 odsto.

Takođe, oni ističu da je tokom izbora bilo dosta nepravilnosti, kako kažu, od Ćićevca, preko Požarevca, do beogradskog Vračara.

Za to vreme u štabu Ljubiše Preletačevića Belog proglašena je pobeda. Beli je sačekao pet minuta nakon zatvaranja biračkih mesta i ispalio vatromet.

Prema njegovim rečima, razočaran je zbog pobede od 67,97 odsto.

U štabu Vojislava Šešelja će se obratiti oko pola deset o izlaznosti, dok iz Dveri navode da je bilo neregularnosti u Kuli i Alibunaru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: