Šešelj stigao u štab, jagnjeće i praseće pečenje na stolu

Predsednički kandidat Srspke radikalne stranke Vojisalv Šešelj stigao je u Izborni štab, a okupljenima je već i pre kraja glasanja posluženo pečenje.

Izvor: B92

Nedelja, 02.04.2017.

20:15

Šešelj stigao u štab, jagnjeće i praseće pečenje na stolu
Foto: Tanjug

Na tradicionalno obilnoj trpezi u sedištu radikala je, prema izveštajima RTS-a, bilo i jagnjeće i praseće pečenje.

Tradicija je, međutim, prekršena jer, kako navodi reporter javnog servisa, ovoga puta nisu saopšteni nezvanični rezultati izbora, što se očekuje između 21 i 22 sata.

Vojislav Šešelj rekorder je po broju kandidatura za predsednika Srbije, ovo mu je šesti put da je utrci za čelno mesto države, a jedini put kandiodat nije bio kada je bio zatočen u Hagu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: