NP: "Držao dete i udarao ženu, reagovali prolaznici" VIDEO

Grupa Novopazaraca savladala je i izudarala nepoznatog muškarca koji je u utorak, oko 14 h, navodno pokušao da otme devojčicu od majke u Ulici Stefana Nemanje.

Izvor: Blic

Petak, 31.03.2017.

14:14

NP:
Screenshot / Youtube

"Sve se odigralo u par sekundi. Čuo sam ženu kako zapomaže i udara raspojasanog čoveka koji drži devojčicu u naručju, pokušavajući da mu otrgne dete iz ruku. Video sam kako je udara, pušta devojčicu i polako se udaljava. No, ubrzo su ga stigli gosti obližnjeg kafića i prolaznici, oborili na zemlju i brutalno izudarali", rekao je očevidac ovog nemilog događaja, piše "Blic".

Prema njegovim rečima, a na osnovu razgovora sa majkom devojčice, zaključio je da one nisu iz Novog Pazara.

Žena i dete su taksijem prebačeni do Hitne pomoći ,gde im je ukazana pomoć, a na mesto događaja je izašla i patrola novopazarske policije.

Nepoznati muškarac je priveden i saslušan, a prema saznanjima "Blica", protiv njega nije podneta nikakva prijava, jer nije bilo dokaza da se radi o otmici.

"Radi se o bivšim supružnicima, a dok su bili u braku, žena ga je jednom prijavila za nasilje u porodici", rekao je za "Blic" izvor iz novopazarske policije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: