"Ne idem na Kosovo, neće mi oni naređivati"

Predsednički kandidat i premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da u sredu neće ići na miting u Leposavić na Kosovu.

Izvor: Beta

Utorak, 28.03.2017.

18:37

Tanjug

"Da li ću da dolazim sa (Aleksandrom) Vulinom, (Nebojšom) Stefanovićem ili nekim trećim, neće mi oni naređivati. Taj film nećete da gledate", rekao je Vučić i dodao da je odustao od posete Leposaviću jer ne želi da izlaže neprijatnosti Srbe sa Kosova.

On je rekao da ne želi da ga neko ucenjuje i vrši pritisak na njega i da Albanci sa Kosova "jedno plasiraju u svojim medijima" u Prištini, a drugo govore pred Evropskom unijom "kako bi rekli da su fini".

Vučić je rekao da veruje da će Srbi sa Kosova "listom glasati za mir i stabilnost".

On je dodao da će sutra u Leposaviću biti održan predizborni skup i da će na njemu govoriti, kako je rekao "drugi ljudi za koje ne traže bogzna kakvo odobrenje".

Prištinska štampa objavila je juče da Vučić može da ide na Kosovo, ali bez ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića i ministra odbrane Zorana Đorđevića, dok je ministar spoljnih poslova Kosova Enver Hodžaj rekao da Vučić može na Kosovu da boravi tri sata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

89 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: