Er Srbija: Bezbednost gostiju prioritet

Er Srbija se oglasila povodom incidenta na letu Beograd - London i potvrdila da je policija po sletanju privela četvoro putnika koji su se neprimereno ponašali.

Izvor: B92

Ponedeljak, 20.03.2017.

16:50

Er Srbija: Bezbednost gostiju prioritet
Foto: Tanjug

“Er Srbija potvrđuje da je policija na aerodromu Hitrou intervenisala na današnjem letu JU380, od Beograda do Londona, po sletanju na londonski aerodrom", saopštila je kompanija.

Kako se dodaje, Er Srbija ne toleriše neprimereno ponašanje kojim se ometaju letovi avio-kompanije, a bezbednost gostiju i članova posade su najvažniji prioritet kompanije.

Kako je ranije objavila agencija Beta, četovoro putnika za koje se veruje da su britanski državljani pakistanskog porekla su se neprimereno ponašali u avionu, pušili su na letu, a tokom leta je bilo i svađa i optužbi za rasizam.

Opširnije u posebnoj vesti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

15 h

Podeli: