SNS o kandidatima: Isti klovnovi, psuju i mrze Vučića

SNS je saopštila da su građani Srbije ponovo imali priliku da vide da su predsednički kandidati Saša Radulović, Saša Janković i Vuk Jeremić "jedno te isto".

Izvor: B92

Ponedeljak, 20.03.2017.

16:59

SNS o kandidatima: Isti klovnovi, psuju i mrze Vučića

Kako navode naprednjaci, kandidati opozicije "nemaju nikakav plan i program za Srbiju".

"Građani Srbije svakoga dana, kao i danas, imaju priliku da vide da su Saša Radulović, Saša Janković i Vuk Jeremić jedno te isto, prevaranti i lažovi, bez ikakvog plana i programa za Srbiju. Ponovo su građani Srbije videli da je njihova jedina politika patološka mržnja i opsesija prema Aleksandru Vučiću", kažu u SNS.

Navode da su "prevarantski klonovi Radulović, Janković i Jeremić potpuno identični, ljudi koji ne znaju ništa drugo, osim da mrze i psuju Aleksandra Vučića, a građani ih jedino znaju po tome koliko su izgovorili laži i koliko su opljačkali narodnih para".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: