Janković: Niko nas ne mrzi!

Sombor -- Srbi nisu omražen narod u regionu i svetu, kako pojedini nastoje to da prikažu, "uz potenciranje konflikata koji ne postoje".

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: Tanjug / Tanja Valić
Foto: Tanjug / Tanja Valić

To je u Somboru izjavio predsednički kandidat Saša Janković.

"Sve te konflikte zapravo prave oni koji nas drže kao taoce svoje nesposobne politike. Niko nas ne mrzi! Putujem po zemljama u regionu godinama i znam da nas niko ne mrzi", rekao je Janković i ocenio da sve te konflikte prave "oni koji nas drže kao taoce svoje nesposobne politike".

Kako je prenela Informativna služba Jankovićevog izbornog štaba, on je rekao da, uprkos stalnim obećanjima vlasti, Srbija i dalje ostaje zemlja u kojoj lekari biraju između besparice, mita i odlaska iz zemlje, ukazujući da je, po podacima Evrostata, Srbija zemlja sa najvećim jazom između bogatih i siromašnih u Evropi.

"Srednji sloj prestaje da postoji, nema nas", rekao je on.

Pored Jankovića, na somborskom gradskom trgu okupljenima su se obratili i Aida Chorović, aktivistkinja za ljudska prava, i Rade Veljanovski, novinar.

Politika

GIK: Odbijen prigovor RTS

Gradska izborna komisija je odredila predstavnike proširenog sastava GIK-a i odbacila prigovor RTS na proglašenje izborne liste "Šta radite bre – Marko Bastać".

Politika petak 19.01. 23:18 Komentara: 0
strana 1 od 8364 idi na stranu