"Noćas je naš aktivista poginuo lepeći plakate"

Predsednički kandidat vladajuće koalicije Aleksandar Vučić izjavio je u Novom Sadu da je jedan aktivista te koalicije "poginuo lepeći plakate", javlja Beta.

Izvor: Beta, Tanjug
Podeli
Tanjug / Tanja Valić
Tanjug / Tanja Valić

"Noćas je jedan od naših aktivista poginuo lepeći plakate, Milivoje Gajić. Neka mu je laka srpska zemlja", rekao je Vučić na predizbornom mitingu.

On nije izneo više detalja o tom slučaju.

Aktivista SNS iz Nove Pazove poginuo je kada je u noći između petka i subote pretrčavao autoput, navode "Večernje novosti".

Država je suviše važna da bismo se njom igrali i vratili je onima koji su je opljačkali, poručio je Aleksandar Vučić i dodao da nas još samo jedna pobeda deli od pristojne i napredne Srbije.

"Nije važno koga Srbija voli ili ne voli, važno je da je Srbija počela da pobeđuje. Njih je deset i sad smo otprilike izjednačeni, njih deset i ja jedan. Potrebno je samo još malo da ih pobedimo, a videćemo 2. aprila koga Srbija voli", rekao je Vučić na predizbornom mitingu u Novom Sadu.

Kako je naveo, on zna da se danas teško živi i da suprotno može da kaže samo neko ko o narodu ne razmišlja, ko iz apartmana na Menhetnu, iz skupe limuzine, iz kruga dvojke, razmišlja kako da se vrati na vlast i da ponovo upropasti zemlju.

"A, naš je posao da Srbiju obnovimo, i činimo to, sigurno i polako dižemo je na noge i vraćamo poverenje u našu zemlju u svetu", porucio je Vucić.

U tom je smislu naveo da pre tri dana u susretu s nemačkom kancelarkom Angelom Merkel nije bio ponosan zbog sebe, već zbog građana Srbije.

"To ste vi zaslužili, zbog marljivosti i vašeg pogleda u budućnost", rekao je Vučić, primetivši da se nije skoro desilo da Merkelova o nekoj zemlji govori tako pozitivno kako je pre tri dana govorila o Srbiji.

Politika

strana 1 od 8299 idi na stranu