I Čanak kandidat na predsedničkim izborima

Predsedništvo LSV izglasalo je da Nenad Čanak bude kandidat te stranke na predsedničkim izborima, saznaje B92.

Izvor: B92

Četvrtak, 02.03.2017.

20:15

I Čanak kandidat na predsedničkim izborima
Foto: Tanjug

"LSV ne može da ostane po strani u ovim, mnogostruko važnim izborima, jer nije samo ideja pobediti Vučića, već skrenuti konačno paznju na istinu, koja se uporno zataškava - da ima života i van Beograda", saopštio je Glavni odbor.

LSV dodaje da je uložila napore da "demokratska opozicija na predsedničke izbore izadje sa zajedničkim kandidatom", ali da takav dogovor na kraju nije postignut.

Pošto su mediji preneli da će Čanak biti predsednički kandidat, Glavni odbor je poručio da se LSV 27 godina zalaže za decentralizovanu Srbiju i za "ista prava svakog čoveka, bez obzira da li živi u Novom Sadu ili Nišu, Tomaševcu ili Crnoj Travi".

"Problem državne zemlje i prodaje strancima muči podjednako svako selo, kako u Vojvodini, tako i u Srbiji", ocenio je Glavni odbor LSV.

Predsednički izbori raspisani su danas za 2. april.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

21 h

Podeli: