Šešelj: Ako mora pauza neka se raspusti Skupština

Lider SRS Vojislav Šešelj izjavio je da bi zbog zaoštravanja političke situacije u Srbiji trebalo da budu održani vanredni parlamentarni izbori.

Izvor: Beta

Sreda, 01.03.2017.

13:22

Šešelj: Ako mora pauza neka se raspusti Skupština
Foto: Tanjug

"Oni nam svakako slede, ako ne sada, onda sledeće godine. A bolje sada, jer se promenila izborna volja građana i ona treba da bude prezentovana u skupštini", kazao je Šešelj novinarima u parlamentu.

On je kazao da je pauza u radu parlamenta greška, jer tačke na dnevnom redu nisu od nekog posebnog značaja, a kako je dodao, "ako mora pauza, onda neka se raspusti Skupština".

Šešelj je rekao da bi najbolje bilo da se vanredni parlamentarni izbori održe sa drugim krugom predsedničkih izbora kako bi bila bolja izborna kontrola, jer bi u njoj učestvovale sve partije.

Na pitanje novinara o navodima da u opoziciji postoji Trojanski konj Šešelj je rekao da radikale ti navodi ne tangiraju i da se nikada nisu busali u prsa da imaju kolektivnu opozicionu svest.

On je rekao da će se uskoro videti ko je trojanski konj u opoziciji.

Odgovarajući na to pitanje Šešelj je napomenuo i da su manje razlike između SNS i SRS, nego između SRS i Saše Jankovića i SRS i Vuka Jeremića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: