Milojičić: Noćne akcije SNS nas uvode u nove godine mraka

Predsednik IO DS Radoslav Milojičić osudio je, kako je naveo, brutalnu pripremu za krađu izbora u Zaječaru.

Izvor: B92

Utorak, 28.02.2017.

18:01

Milojičić: Noćne akcije SNS nas uvode u nove godine mraka

On je kazao da su članovi i aktivisti Srpske napredne stranke (SNS) u tom gradu u prostorijama matične službe nelegalno prikupljali dokumentaciju za podnošenje liste za lokalne izbore.

"Sinoć smo mogli da vidimo izborne malverzacije u Zaječaru i pre početka izbora. Ako ovo rade sada, kako li će onda izgledati predstojeći izbori? Ovakvi potezi nas ne iznenađuju od ljudi koji su već nekoliko puta krali izbore i sprovodili različite noćne akcije, poput ponoćnog 'krečenja' u Državnoj lutriji Srbije", naveo je Milojičić.

On je u pisanoj izjavi rekao da su u Srbiji danas ugrožene čak i najosnovnije slobode.

Prema pisanju lokalnih medija u Zaječaru, veliki broj članova SNS-a je, predvođen najvišim funkcionerima grada, u ponedeljak posle 21 čas u prostorijama matične službe u Gradskoj upravi Zaječara organizovao izdavanje dokumenata za potrebe kandidata SNS-a na predstojećim lokalnim izborima.

"DS neće dozvoliti izbornu krađu i urušavanje institucija. Zato je na nama danas isti zadatak kao i pre sedamnaest godina – zaštita demokratije i borba za svaki glas svakog čoveka u Srbiji. Ne smeju javne službe da budu ekspoziture SNS i zato od nadležnih zahtevamo da reaguju i sankcionišu odgovorne. U suprotnom, imaćemo državu u kojoj će nas noćne akcije uvesti u nove godine mraka", izjavio je Milojičić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: