SPS Jeremiću: SNS nas ne ponižava i ne gazi, partneri smo

SPS sa Aleksandrom Vučićem i SNS ima strateški i partnerski odnos i nije ponižavana kako to tvrdi Vuk Jeremić, navode u toj stranci.

Izvor: B92

Utorak, 31.01.2017.

23:02

SPS Jeremiću: SNS nas ne ponižava i ne gazi, partneri smo

Kako navode u SPS, upravo rezultat takvog odnosa sa SNS jesu rezultati koje ova Vlada postiže na međunarodnom i ekonomskom planu i poverenje i podrška koje ova Vlada ima.

"Razumemo potrebu gospodina Jeremića do svojim jeftinim demagoškim pristupom i lažnom zabrinutošću pokuša da prikupi političke poene, ali čini nam se da još uvek nije odgovorio za nas na jedno ključno pitanje, i to ne zbog nas, nego zbog građana Srbije - kako i na koji način finansira svoju agresivnu kampanju pre nego što su izbori raspisani i poznat datum njihovog održavanja", poručuju iz SPS.

Kako se navodi u saopštenju, SPS niti je gažena niti je ponižavana od strane današnjih koalicionih partnera.

"Ali je ponižavana i gažena Srbija i SPS u periodu DOS-ove vlasti. Posledice te poniženosti i gaženosti osećaju i danas građani Srbije i zato će na pravi način na predsedničkim izborima oceniti sve kandidate DOS-a", zaključuje se u saopštenju.

Vuk Jeremić, budući kandidat na predsedničkim izborima, izjavio je za N1 da SPS nije ponižavan ni gažen nikad kao danas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: