Ledolomci probili čep kod Dalja

Beograd -- Dva mađarska ledolomca "Jektoro 6" i Jektoro 11" probila su ledeni čep kod, saopšteno je iz Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Izvor: Tanjug
Podeli
Ilustracija: Tanjug
Ilustracija: Tanjug

Kako navode, ledolomci rade na održavanju probijenog koridora kako bi se omogućilo nesmetano proticanje leda.

Ledolomac "Greben" trenutno deluje u Smederevu i nakon probijanja ledenih površina kod tog grada biće doneta odluka o njegovom daljem angažovanju, dok su dva dodatna mađarska ledolomca "Sečenji" i "Jektoro 7" probila ledeni čep koji je formiran od Surduka do Pupinovog mosta i trenutno probijaju koridor.

Putni pravci Pričević-Pecka i Krupanj-Gračanica neprohodni su zbog radova na mostu u Peckoj, odnosno na mostu preko reke Likodre u Mojkoviću.

Železnički saobraćaj na mreži pruga čiji je upravljač "Infrastruktura železnice Srbije" funkcioniše redovno, bez poremećaja i nema značajnih smetnji u funkcionisanju koje su uzrokovane nepovoljnim vremenskim uslovima.

Svi letovi sa Aerodroma Nikola Tesla Beograd realizovani su prema planiranom redu letenja, bez otkazivanja, a takođe, na aerodromu "Konstantin Veliki" u Nišu saobraćaj se odvija nesmetano.

strana 1 od 157 idi na stranu