Ilić uz novu fotografiju: Smeniti Lončara i Mihajlovićevu

Lider NS Velimir Ilić zatražio je smenu ministara Zlatibora Lončara i Zorane Mihajlović.

Izvor: Beta

Četvrtak, 26.01.2017.

13:40

Ilić uz novu fotografiju: Smeniti Lončara i Mihajlovićevu
Foto: Tanjug

Ilić je na konferenciji za novinare pokazao fotografiju na kojoj je ministar zdravlja Zlatibor Lončar sa, kako Ilić tvrdi, "članovima zemunskog klana pored bazena u Šilerovoj ulici".

Kako prenosi N1, na fotografiji se nalaze i bivši fudbaleri Danko Lazović i Dragoljub Jeremić, kao i lekar Miroslav Risović, koji je spominjan na suđenju za ubistvo premijera Zorana Đinđića i koga je u svom svedočenju zaštićeni svedok Dejan Milenković Bagzi povezivao sa "zemunskim klanom".

Osvrćući se na fotografiju koju je pokazao na prošloj konferenciji za novinare - na kojoj je Lončar s Dušanom Spasojevićem, Ilić je rekao da nije tačna izjava premijera Aleksandra Vučića da je Lončar operisao oca Dušana Spasojevića, pa da su potom njih dvojica nakon toga otišli u kafić gde su fotografisani jer je u to vreme Lončar bio na specijalizaciji.

On je istovremeno zatražio smenu Lončara i ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorane Mihajlović, zbog, kako tvrdi, brojnih "nameštenih tendera".

Takođe, izjavio je da je potpredsednik NS Dragan Jovanović isključen zbog ponašanja koje je suprotno odlukama Predsedništva i Izvršnog odbora.

Ilić tvrdi da je Jovanović "bio na zadatku da NS nestane sa političke scene i da svi pređu u Srpsku naprednu stranku".

Ilić je naveo da su neki poslanici NS "ucenjeni" i da zato napuštaju poslanički klub, ali je dodao da će ta stranka napraviti još veći i bolji poslanički klub o čemu će uskoro obavestiti javnost."Neka idu svi koji hoće. Jedan ode, deset dodje, to je politika", rekao je Ilić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: