Stefanović čestitao praznike građanima Srbije

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović čestitao je pripadnicima policije ali i svim građanima Srbije predstojeće novogodišnje i božićne praznike.

Izvor: Beta

Subota, 31.12.2016.

10:09

Stefanović čestitao praznike građanima Srbije

"Poštovani građani Srbije, hvala vam što smo zajednički, a nikako drugačije nismo ni mogli, uspeli da očuvamo bezbednost naše zemlje. Hvala vam što poštujete zakon i hvala vam što poštujete policajce koji naporno rade svoj posao. Želim vam srećnu Novu godinu i vama i vašoj porodici svako dobro", naveo je ministar policije u čestitki građanima.

U čestitki pripadnicima ministarstva na čijem je čelu, Stefanović je ocenio da su oni u godini na izmaku radili vredno, odgovorno, ponosno i hrabro i da je, zahvaljujući tome, smanjena stopa kriminaliteta na ulicama.

"Uspeli smo da smanjimo količine droge i da uhapsimo veliki broj narkodilera koji truju našu decu. Zahvaljujući vašem ogromnom radu uspeli smo da se suprotstavimo izazovima koje nose migracije, da učinimo da naše granice budu bezbedne, ali i da postignemo da ulice Srbije budu sigurne, da se građani osećaju bezbedno i da žive u zemlji koja brine o njima. To je veliki rezultat koji smo zajedno uspeli da postignemo u 2016. godini", ocenio je Stefanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: