Vučić o slučaju Panda: Znamo šta je bilo, imamo imena

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da će porodice nastradalih u slučaju “Panda” dočekati istinu, kao i da nadležni znaju šta se dogodilo.

Izvor: B92

Četvrtak, 29.12.2016.

17:01

Vučić o slučaju Panda: Znamo šta je bilo, imamo imena
Foto: Tanjug

“Mi znamo šta se dogodilo, samo se traže dodatni detalji koji će to potkrepiti. Mislim da smo blizu toga. Znali smo i pre godinu dana, ali nismo imali imena. Sad mislim da imamo i imena”, rekao je Vučić.

Vučić se osvrnuo i na slučaj rušenja objekata u Hercegovačkoj i rekao da su svi usmereni protiv njega. On je takođe rekao i da što se tiče pronalaska oružja u blizini njegova porodičkne kuće u Jajincima, određenih podataka ima, ali “da ne može da se dođe do određenih lica”.

Vučić se na konferenciji za novinare govorio i o reformi službi bezbednosti.

“Svaki put kada se dogovorimo da se krene u akciju protiv velikih narko bosova, u najužem ogućem krugu, ne biste verovali u roku od sat vremena dobijemo informacije da je akcija provaljena. To nam se nije dogodilo samo jednom. Uradili smo dobar posao oko droge i cigareta, ali nisam ćorav da ne vidim koliko toga ima na splavovima, klubovima”, rekao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: