Nikolić o Jankoviću: Za Obamu, Putina, Sija treba mnogo...

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić prokomentarisao je najavu zaštitnika građana Saše Jankovića da će se kandidovati na predsedničkim izborima.

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.12.2016.

12:54

Nikolić o Jankoviću: Za Obamu, Putina, Sija treba mnogo...
Tanjug

"Mnogo toga je potrebno da biste bili predsednik Srbije. Morao je da bude u politici, makar u najdubljoj opoziciji. Ovako, na ovoj funkciji je sretao ljude kojima je mogao da pokaže papir koji je napisao protiv vlade. Da biste razgovarali sa Obamom, Putinom, Si Đipingom, potrebno je mnogo više od papira na kome piše da je vlast oštetila nekog građanina. Morate da ostavite utisak na te ljudi, a od toga zavisi kako će se ponašati prema vašoj zemlji. To je ono što čovek ili ima ili nema“, rekao je Nikolić.

Zaštitnik građana je u ponedeljak objavio da će se kandidovati, ali kada budu raspisani izbori.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: