Haradinaj: Netačno pisanje beogradskih medija

Lider Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj tvrdi da je netačno pisanje medija, koji su ga označili "šefom kriminala i krjumčarenja" oružja Dunavom.

Izvor: Tanjug

Utorak, 29.11.2016.

12:45

Haradinaj: Netačno pisanje beogradskih medija

On je na svom Fejsbuk nalogu napisao da to rade "kriminalna udruženja iz Beograda i Prištine, čiji su mentori u Moskvi", te da su oni, kako kaže, uvek aktivni kada im neko omete njihovoj uticaj na Kosovu.

"Krimanlna udruženja u Beogradu i Prištini ponovno su postala aktivna u pokretanju napada na mene, moju porodicu i političku organizaciju koju vodim", naveo je Haradinaj na svom nalogu na Fejsbuku, a prenosi kosovski Lajmi.

Ovog puta, kako kaže, to rade u stilu naučne fantastike "izmišljajući priče" o krijumčarenju oružja i tvrdeći da je on šef takvih aktivnosti.

“Blic“ je u ponedeljak preneo da nekadašnji komandant OVK i bivši kosovski premijer Ramuš Haradinaj vodi jedan od najjačih kriminalih klanova na Kosovu, a za šverc oružja godinama koristi put kroz Srbiju i naše građane koje debelo plaća.

Prema navodima lista, šverc se odvija Dunavom, a u Srbiji se sa brodova oružje pretovaruje u kamione za transport peska i ide na Kosovo, odakle kreće i završava na raznim ratištima i kod islamista.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

17 h

Podeli: