Jeremić održao predavanje na Pravnom fakultetu

Predsednik CIRSD Vuk Jeremić održao je pred prepunim glavnim amfiteatrom Pravnog fakulteta u Beogradu predavanje na temu Srbija i svet.

Izvor: B92, FoNet

Petak, 25.11.2016.

21:33

Jeremić održao predavanje na Pravnom fakultetu
foto: CIRSD

Na poziv Studentskog parlamenta ovog fakukteta, Jeremić je govorio o aktuelnim događajima na međunarodnoj sceni, ali i o kandidaturi za generalnog seketara UN.

foto: CIRSD
Među vise stotina studenata, neki od njih želeli su da mu postave i pitanja o aktuelnim političkim temama, ali je Jeremić naveo da je obećao dekanu da neće govoriti o domaćoj politici i naveo da ne želi da koristi Pravni fakultet i čuveni amfiteatar "peticu" za domaće političke teme.

“Moram da vas razočaram, ali obećao sam dekanu da neću govoriti o unutrašnjoj politici. Ne bih želeo da iskoristim Pravni fakultet i ljude koji su došli da čuju o kandidaturi Srbije za funkciju generalnog sekretara Ujedinjenih nacija, izjavio je Jeremić, odgovarajući na pitanje da li će se kandidovati na predsedničkim izborima u Srbiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: