Tramp: Neću vas izneveriti, uradiću sjajan posao

Donald Tramp obratio se naciji nakon proglašenja pobede na predsedničkim izborima i zahvalio se svima koji su mu pomogli na "teškom putu".

Izvor: B92

Sreda, 09.11.2016.

09:09

Tramp: Neću vas izneveriti, uradiću sjajan posao

On se obratio “milionima žena i muškaraca koji vole svoju zemlju“ i rekao kako je tu da bi ujedinio Ameriku.

“Ovo je bila, kako kažu, istorijska kampanja. Ali da bi bilo istorijski, moraš da uradiš dobar posao i obećavam vam da vas nećemo izneveriti. Uradićemo sjajan posao“, naglasio je pobednik predsedničkih izbora.

“Obnovićemo američki san. Vidim ogroman potencijal u ovoj zemlji. Sada će svaki čovek moći da shvati kakav potencijal ima. Obnovićemo puteve, mostove, škole, bolnice“, rekao je Tramp.

On je naveo da je u poslednjih 18 meseci upoznao mnogo veterana i da će država napokon povesti računa o njima.

“Imamo i ekonomski plan, potrudićemo se da sarađujemo sa drugim zemljama. Amerika se neće zadovoljiti ni sa čim manjim od najboljeg“, naglasio je Donald Tramp.

Tramp se zahvalio svojoj porodici, roditeljima, braći, sestrama, supruzi i deci.

“Volim vas i hvala vam. Sve ovo je bilo teško, teška je ova politička stvar“, rekao je Tramp.

On se takođe zahvalio rivalki Hilari Klinton zbog njenog truda i rada.

Pens: Istorijska noć, Amerika izabrala šampiona

Kandidat Donalda Trampa za potpredsednika Majk Pens rekao je da je Amerika “izabrala šampiona“.

“Ovo je istorijska noć u kojoj je Amerika izabrala svog šampiona. Teško mi je da izrazim kolika će privilegija biti potpredsednik SAD. Zahvaljujem Bogu i svojoj porodici, ne bih ovde bio bez njih“, naveo je Pens.

On se zahvalio američkom narodu koji mu je dao priliku da služi, a zahvalio se i Donaldu Trampu, čije će liderstvo “učiniti Ameriku ponovo velikom“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: