Za koga je glasala Melanija Tramp?

Donald Tramp i Hilari Klinton su glasali za sebe, za suprugu je glasao i bivši predsednik Bil Klinton. Koga je zaokružila Melanija Tramp?

Izvor: B92

Utorak, 08.11.2016.

18:32

Za koga je glasala Melanija Tramp?
Foto: Tanjug

Logično bi bilo da je i ona zaokružila ime svog supruga, ali na jednoj objavljenoj fotografiji izgleda kao da on nije baš siguran da je tako.

Zamrznuti kadar snimka glasanja potencijalnog predsedničkog para koje su zabeležile kamere CNN pokazuje prilično nepoverljiv Trampov pogled preko zaštitne ograde - u kutiju gde svoj glas upisuje Melanija Tramp.

Kadar se brzo raširio društvenim mrežama, ali gledanje celog snimka pokazuje na ovom prilično nevinom primeru koliko je lako manipulisati u digitalnoj eri i "natezati" stvari.

Pogledajte:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: