"Pitaju za Siriju, namestili bi Žandarmeriju za Savamalu"

Premijer Srbije Aleksandar Vučić je rekao da je težak čovek koji ne voli da trpi pritiske, a u okviru odgovora na pitanje o slanju humanitarne pomoći Siriji.

Izvor: B92

Ponedeljak, 24.10.2016.

20:55

Tanjug

Prethodno su se u medijima pojavile informacije da bi Brisel i Vašington mogli da traže objašnjenje od zvaničnog Beograda, posle slanja humanitarne pomoći ratom razorenoj državi, a sve u dogovoru sa ruskom stranom.

“Raspituju se nešto, nemam pojma šta hoće. Strašan zločin smo počinili. Strašan zločin. Što smo poslali ćebad i lekove, brašno i šećer, a divno je što nam uzimate operativne obrade UKP. Niko ne može da kaže ’izvini’... Prekinite s tim licemerjem ma koliko da ste veliki. Raspituju se sa strane, mene ne smeju ni da pitaju. Da vam pričam šta trade? Kako se raspituju i kako pokušavaju da nameste da je Žandarmerija učestvovala rušenju u Savamali. To rade njihove službe, obaveštajne agencije. Sve najjači na svetu. Eto, ima jedna mala zemlja koja bi da bude nezavisna, izgleda nedovoljno pokvarena“, navodi premijer.

Vučić je na konferenciji za medije istakao i da postoji značajna aktivnost stranih obaveštajnih službi, kao i da informacije koje obrađuje Uprava kriminalističke policije stižu do “inostranih elemenata“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: