Delegacija Krima u poseti Dveri

Pokret Dveri posetila je delegacija nepriznate Republike Krim, predvođena Georgijem Muradovim, saopštio je taj Pokret.

Izvor: B92

Nedelja, 23.10.2016.

13:11

Delegacija Krima u poseti Dveri

"Zahvalni smo našim gostima što smo iznova dobili poziv da posetimo Krim, da budemo delegati Ekonomskog foruma na Jalti, da dođemo sa jednom delegacijom privrednika, ljudi iz oblasti kulture, medija i obrazovanja i da to bude još jedan novi korak u oblasti naše saradnje", rekao je tim povodom predsednik Dveri Boško Obradović .

Muradov je rekao da su prijateljima došli da prenesu kako su proživeli prethodne godine i koliko je bilo teško odoleti izazovima sa kojima su se sreli svi stanovnici Krima.

"Pozvali naše prijatelje da, zajedno sa predstavnicima privrede, kulture i nevladinog sektora, budu naši gosti i da nastavimo našu saradnju i dijalog na teritoriji Rusije, na ruskom Krimu", rekao je Muradov.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: