Vučić ponovo o predsedničkim: Borba sa multimilionerima

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da neki od kandidata za predsednika države žele Srbiju da "vrate u minus" u koji su zemlju doveli 90-ih.

Izvor: Tanjug

Utorak, 18.10.2016.

11:55

Vučić ponovo o predsedničkim: Borba sa multimilionerima
Foto: Tanjug

On je novinarima tokom obilaska južnokorejske fabrike "Jura" rekao da već sada čestita svima koji su najavili kandidaturu za predsedničke izbore naredne godine i poručio da su neki od njih multimilioneri.

"Oni imaju mnogo para, ja sa njima ne mogu da se borim. Čestitam im, ja sam se borio sa mnogo mutlimilionera u prošlosti i do sada sam nekako uspevao, ali ne verujem da ću uspevati i u budućnosti", rekao je Vučić.

"Oni imaju mnogo para, ja te pare nemam, ja govorim narodskim jezikom, a posle izbora se uvek vidi ko čiji interes zastupa", rekao je Vučić.

On je dodao da je čuo da se sada i "neki Zlatiborac kandidovao" i da i njemu čestita.

"Svi su pobedili, imaćemo 19 predsednika, samo napred, svima čestitam", zaključio je Vučić.

Vučić o izveštaju Mogerini: Primio sam k znanju

Primio sam k znanju, odgovorio je premijer Aleksandar Vučić na primedbe koje su iznete u Izveštaju šefice evropske diplomatije Federike Mogerini o prioritetima Zajedničke spoljne i bezbednosne politike EU za 2016. godinu.

"Kako su ono oni rekli kada sam ja govorio o Trepči? Da su primili k znanju? Sad sam ja primio sam k znanju te primedbe, i pohvale i primedbe", rekao je premijer odgovarajući na pitanja novinara o Izveštaju, koji je objavljen u ponedeljak.

U Izveštaju se navodi da EU ohrabruje Srbiju da intenzivira sprovodenje reformi u kljucnim oblastima kao što pravosude, borba protiv korupcije i organizovanog kriminala, sloboda izražavanja i medija, a ocekuje dalju normalizaciju odnosa sa Prištinom i uskladivanje sa spoljnom i bezbednosnom politikom EU.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: