DF: Hapšenje "terorista" bez lisica - sve fingirano VIDEO

Jedan od čelnika opozicionog Demokratskog fronta Marko Milačić objavio je video-snimak na kom se vidi kako uhapšeni „terorista“ fingira da ima lisice.

Izvor: B92, Sputnjik
Podeli
Foto: Tanjug
Foto: Tanjug

Na video-snimku koji je Milačić objavio na svom profilu na Fejsbuku vidi se kako jedan od uhapšenih najpre drži ruke iza leđa u položaju tipičnom za vezanog lisicama, da bi pri ulasku u vozilo spustio ruke pored tela.

„Zar treba veći dokaz da je hapšenje ’terorista‘ Dikića i ekipe čista predstava: sprovode ih bez zatvorskih lisica?“, piše u njegovom postu na nalogu na Fejsbuku. To možete videti na ovom snimku ako pažljivo pogledate, iako su se trudili da izgleda kao da ih koriste, objašnjava Milačić, prenosi "Sputnjik". Podsetimo, dvadeset državljana Srbije uhapšeno je u noći uoči parlamentarnih izbora u Crnoj Gori, oni su saslušani i određen im je pritvor.

"Blic", za razliku od crnogorskih medija, piše da je šestoro od 20 državljana Srbije pušteno iz pritvora.

Iz Specijalnog crnogorskog državnog tužilaštva u nedelju je saopšteno da za 20 uhapšenih državljana Srbije postoji osnov sumnje da su izvršili krivična dela – stvaranje kriminalne organizacije u sticaju sa krivičnim delom terorizam.

strana 1 od 161 idi na stranu