Radnik poginuo na brodogradilištu u Kladovu

U krugu sedišta brodogradilišta ''Šipjard" d.o.o. Kladovo smrtno je stradao radnik R.S. (55) iz mesta Banjska, SO Zvečan, saopštilo je Ministarstvo za rad.

Izvor: Tanjug

Petak, 30.09.2016.

16:51

Default images

Radnik je smrtn povređen kad je propao kroz otvor na čeličnoj konstrukciji nadgradnje broda i pao na ploče i šipove s visine od oko tri metra, navodi se u saopštenju.

Radnik je bio angažovan ugovorom o delu kod poslodavca Brodogradilište ''Šipjard'' d.o.o. Kladovo.

Stradali R.S. je radio na brušenju varova na nadgradnji broda pomoću prenosne električne brusilice.

Inspektori Odseka inspekcije rada u Boru, odmah po dobijenoj informaciji o smrtnoj povredi na radu, izašli su na mesto nesreće i započeli inspekcijski nadzor.

U postupku inspekcijskog nadzora, na osnovu utvrđenog činjeničnog stanja, inspektori rada će preduzeti sve odgovarajuće mere u nadležnosti inspekcije rada, navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: