Šutanovac: DS će se od danas sabirati, a ne oduzimati

Novi predsednik DS Dragan Šutanovac je u prvom obraćanju rekao da novo rukovodstvo DS želi već na sledećim izborima da pobedi “katastrofalan režim”.

Izvor: B92

Subota, 24.09.2016.

23:06

Šutanovac: DS će se od danas sabirati, a ne oduzimati
foto: @demokrate

Šutanovac je prethodno proglasio pobedu na izborima za predsednika Demokratske stranke, prvim neposredno održanim u istoriji partije.

“Zahvaljujem se svim demokratama, svima koji su danas glasali, ovo je novi model kojem će težiti i druge stranke. Želimo da već na sledećim izborima pobedimo ovaj katastrofalan režim. Ovo je početak nove epohe u kojoj će DS nuditi rešenja za probleme koji tište građane. Politika DS će biti bazirana na potrebama običnog čoveka i njegovom životu”, rekao je Šutanovac.

Dodao je da on i njegov tim smatraju da ne postoji nijedan zakon koji je dovoljno dobar da ne može da se promeni.

“To će biti prioritet DS u parlamentu. Bez obzira na kadrovske promene, mi smo jedan tim i svi će raditi kao jedan. DS će se od danas sabirati, a ne više oduzimati. Moramo da vratimo omladinu u DS, snagu Foruma žena i da se posvetimo mnogo ozbiljnijem radu na terenu. Već na prvoj narednoj sednici parlamenta imaćemo potpuno drugačiji nastup nego ranije”, istakao je Šutanovac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: