Brnabić: Idem na Prajd, da pokažemo da je Srbija otvorena

Ministarka Ana Brnabić izjavila je da će otići na Paradu ponosa - manifestaciju koja će pokazati, kako je navela, da Srbija nije balkanska homofobična zemlja.

Izvor: B92

Nedelja, 18.09.2016.

09:55

Brnabić: Idem na Prajd, da pokažemo da je Srbija otvorena
Tanjug

"Idem na Prajd, u pola 12 se nalazim sa gradonačelnikom Beograda (Sinišom Malim). Idemo da prošetamo, da pokažemo da je Beograd otvoren, da je Srbija otvorena", rekla je Brnabić.

Brnabić je kazala da je Srbija koju voli - Srbija u kojoj je važno "kakav ste čovek" i "šta za zemlju možete da uradite".

"To je Srbija koju volim, to je Srbija u kojoj živim i u koju sam se vratila nakon studiranja u inostranstvu", dodala je Ana Brnabić.

U Beogradu će danas s početkom u 12 sati biti održana Parada ponosa 2016.

Početak manifestacije koja promoviše prava i jednakost LGBT zajednice zakazan je za podne, šetnjom od Trga Slavija do Trga Republike.

Na Trgu Republike govoriće javne ličnosti, predstavnici lokalnih i međunarodnih organizacija za ljudska prava i LGBT prava, a tu će biti održan i muzički program

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: