Reprezentativcu ukraden bicikl nekoliko dana pred trku

Novi Sad -- Reprezentativcu Srbije u trijatlonu Ognjenu Stojanoviću ukraden je vredan bicikl u Novom Sadu samo nekoliko dana pred put na trku u Puli.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Ognjen Stojanović
Foto: Ognjen Stojanović

Stojanović za B92.net kaže da je posle treninga oko 19 časova bickl ostavio ispred prodavnice na uglu Puškinove i Miše Dimitrijevića u Novom Sadu i da ga posle nije bilo.

"Izašao sam posle četiri-pet minuta. Mnogo ljudi ima tu, cirkuliše dosta njih, a više puta sam to radio i nikada se ništa loše nije desilo. Ušao sam da kupim nešto i za tih nekoliko minuta je nestao. Sad, da li je neko video da ulazim pa ga uzeo, ne znam“, navodi Stojanović.

Bicikl koji mu je ukraden košta između 4.000 i 5.000 evra. Kako kaže, dao je izjavu u policiji, zabeležili su šta se desilo, a ujutru treba da se proveri snimak obližnje kamere za nadzor.

Osim toga što mu je nestao vredan bicikl tu je i problem trke u Puli na koju treba da otputuje u petak.

Foto: Ognjen Stojanović
Foto: Ognjen Stojanović

"Ponudio mi je prijatelj iz Beograda bicikl za tu trku, ali nije isto“, ističe Stojanović za B92.net.

Reprezentativac je pomoć potražio i preko društvenih mreža, a navodi da mu je tamo javio jedan mladić da je video nižeg dečka u crnoj majici i crnim pantalonama, starog oko 20 do 25 godina, kako neposredno posle trenutka krađe vozi njegov bicikl.

Inače, on je od početka treninga za ovu sezonu, pre deset meseci, na biciklu prešao 11.000 kilometara - što je otprilike od Beograda do Los Anđelesa.

Na Gran pri trci u Čezenatiku, seriji od tri sprint trke prve lige u Italiji, zauzeo je 10 mesto.

Aktuelni je prvak Balkana.

strana 1 od 114 idi na stranu