Vučić razgovara sa građanima u Nišu "oko 11. oktobra"

Premijer Srbije Aleksandar Vučić ponovo će primati građane u oktobru u Nišu, kada u tom gradu bude održana i sednica Vlade Srbije.

Izvor: B92

Utorak, 13.09.2016.

12:53

Vučić razgovara sa građanima u Nišu
Tanjug

Vučić je u izjavi za "Danas" rekao da će građani ponovo imati priliku da razgovaraju sa njim oko 11. oktobra, kada u Nišu bude održana sednica Vlade Srbije.

Prvi neposredni susret premijera i građana koji imaju probleme koje su želeli da podele sa njim, organizovan je 8. jula 2016. godine u Vladi Srbije u Beogradu.

Vučić je u izjavi "Danasu" rekao i da će, iako će nova vlada imati novine u funkcionisanju - u vidu četiri tima za ostvarivanje prioritetnih ciljeva, nastaviti da funkcioniše i sistem "deliveri junita" koji je uspostavljen tokom prethodne vlade.

Novi timovi za ostvarivanje prioritetnih ciljeva vlade, o cijem osnivanju je vlada u ponedeljak donela odluku, biće zaduženi za povezivanje Srbije sa Evropom i svetom, za stvaranje ekonomskih prilika, za pružanje boljih usluga, kao i za zaštitu ljudskih prava i bezbednost, prenosi "Danas".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: