Pojačan intenzitet saobraćaja na putevima i prelazima

I danas nas očekuje pojačan intenzitet saobraćaja na svim putevima uz čekanja od 10-ak minuta na naplatnim stanicama i od 15-ak minuta do dva sata na prelazima.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 28.08.2016.

08:11

Default images
Foto: Thinkstock

Sa povremeno usporenom vožnjom treba računati na obilaznici oko Beograda, a tokom dana na pojedinim naplatnim stanicama kao što su Bubanj Potok, Stara Pazova, Sirig, Nais i Doljevac može doći do formiranja kolona sa nešto dužim zadržavanjem, dok se trenutno čeka oko desetak minuta, saopštio je AMSS.

Na naplatnim rampama su otvoreni svi raspoloživi kanali za naplatu putarine, a najopterećeni je Bubanj Potok pa se na ovoj naplatnoj stanici vreme za naplatu putarine brzo menja i sigurno će se tokom dana povećati, posebno u popodnevnim satima.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima pojačan je intenzitet saobraćaja, pri čemu su na prelazu Batrovci na izlazu iz zemlje zadržavanja dva sata, a na Horgošu sat vremena.

Na graničnim prelazima sa Crnom Gorom trenutno nema dužih zadržavanja od petnaestak minuta, dok je na prelazu Gradina sa Bugarskom kao i Preševu sa Makedonijom pojačan intenzitet saobraćaja sa zadržavanjima do 30 minuta.

Vreme zadržavanja na graničnim prelazima je relativno i vrlo često promenljivo, posebno u turističkoj sezoni u kojoj se nalazimo, napominje AMS S.

Prema informacijama JP "Putevi Srbije", na deonicama na kojima su započeti radovi način saobraćaja je izmenjen i usporen, pa je savet vozačima da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju i da brzinu kretanja vozila prilagode datim uslovima na putu.

Radovi na zameni spojnica na mostu broj 7 između petlje Surčin i petlje Ostružnice na obilaznici oko Beograda na državnom putu IA reda br 1. na autoputu u smeru ka Bubanj Potoku počeli su 24. avgusta, a trajaće do ponoći 29. avgusta.

Radovi se od 26. do 29. avgusta obavljaju u voznoj i zaustavnoj traci. Brzina je na ovom delu obilaznice smanjena, a radovi su obezbeđeni adekvatnom privremenom saobraćajnom signalizacijom i opremom, navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: