Martinović: Vučićev ekspoze naučni rad

Beograd -- Šef poslaničke grupe SNS Aleksandar Martinović izjavio je da će SNS glasati za program i sastav buduće vlade Srbije koje je predložio mandatar Aleksandar Vučić.

Izvor: Beta
Podeli

On je naveo da će se to dogoditi zato što je u prethodnom mandatu vlada očuvala stabilnost zemlje i uvela red u sistem javnih finansija.

Martinović je tokom skupštinske rasprave o izboru vlade ocenio da je ekspoze mandatara "svojevrstan naučni rad u kome se Vučić dotakao nadležnosti svakog ministarstva u Vladi Srbije".

"Ovaj ekspoze ima više stranica od svih ekspozea koji su čitani u skupštini od 2001. do 2008. godine, zato što su mandatari u tom periodu olako shvatali taj posao jer su znali da imaju većinu", kazao je šef poslanika SNS-a.

Martinović je naveo da je prethodna vlada Aleksandra Vučića uspostavila makroekonomsku stabilnost zemlje i red u sistemu javnih finansija.

"Drugi razlog zbog koga ćemo glasati za program i sastav nove vlade je to što je Aleksandar Vučić uspeo da sprovede ovaj naš mali srpski brod kroz svetske Scile i Haribde bez ikakvih oštećenja. Srbija je danas mirna i stabilna, to je malo kome u Evropi pošlo za rukom, a pošlo je Aleksandru Vučiću i njegovoj vladi", naveo je Martinović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 233 idi na stranu