Novi seksualni napadi u Indiji, uhapšeni osumnjičeni

Nekoliko muškaraca silovalo je jednu ženu i njenu 14-godišnju ćerku pored prometnog autoputu nedaleko od Nju Delhija, u Indiji, saopštila je policija.

Izvor: B92

Nedelja, 31.07.2016.

22:20

Default images

Najmanje 15 osoba je uhapšeno zbog umešanosti u taj napad, rekao je generalni direktor policije Daldžer Čaudhari.

Nekoliko muškaraca zaustavilo je automobil sa šestočlanom porodicom, i izvukli na livadu majku i ćerku i silovali ih, saopštila je policija.

Četiri muška člana porodice koji su bili u automobilu, rekli su da su ih napadači vezali i uzeli im mobilne telefone, novac i nakit.

Nekoliko policijskih timova odmah je krenulo u potragu, kako bi se osiguralo da napadači budu brzo identifikovani, rekao je Čaudhari.

Današnji napad koji je šokirao javnost, poslednji je u nizu slučajeva brutalnog seksualnog nasilja u Indiji.

Vlasti u Indiji pooštrile su zakone protiv seksualnog zlostavljanja 2012. godine posle grupnog silovanja i smrti jedne mlade žene u autobusu u Nju Delhiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: